Para Pengikut.. :)

Wednesday, October 26, 2011

Kawan Blog Saya Miss Zie


Aku baca blog dia since aku studi kat USM lagi..
Setiap pagi aku akan bloghoping dan blog dia adalah salah satu blog yang selalu terupdate.
Dia ni blogger tegar okeh..
Selalu nya pagi-pagi cenggini ramai yang akan view blog die.
Sampai satu tahap, ratusan viewer akan hit kat blog die.
Namun apa yang berlaku pagi tadi memang di luar jangkaan.
Nak tengok apa yang di luar jangkaan itu?
Meh tengok nie..



Korang nampak tak? klik picture kalau kurang jelas ek..
"1 Eyes Blinks On Me".. for sure la aku kan..
Menang most of the reader Miss Zie nie orang semenanjungkan..
For Zie,
"Yunk, semua reader kitak gik tido.. kan ritok cuti Deepavali... Heehehehehhe.... "





Best na juak mun sik kerja aritok o.. dah la ujan.

2 comments:

Redbloodsnow said...

HAHAHHA! yalah tek oi. cdak gik tido dengkur. ktk lah ya yg menview ya...hehehehe.

thanks for this entry dear. lamak juak duhal tak bc blog mek ow. dr study pey dah keja, pey dh tunang. perghh! nang lamak


mek terharu :D

Redbloodsnow said...

HAHAHHA! yalah tek oi. cdak gik tido dengkur. ktk lah ya yg menview ya...hehehehe.

thanks for this entry dear. lamak juak duhal tak bc blog mek ow. dr study pey dah keja, pey dh tunang. perghh! nang lamak


mek terharu :D