Para Pengikut.. :)

Thursday, October 20, 2011

Facebook

Rindu nyer nak berfacebooking.. :(
Kat tempat kerja baru ni facebook kene block..
Nasib Blogger.com tak kene block..
kalau tak memang mati bosan dow..
Ape2 yang bebentuk chat pun tak leh gak..

Ade hikmah jugak kalau FB kena block..
Boleh la i rajin2 update blog..

Betul tak?

4 comments:

alinac lover said...

btol tu hehhee

asha said...

heheheh,samalah tempat adeng pon kena block juak fb tapi teramat payah lah kena block sebab susah nak merik apa2 info kat student.hu.mun email,lambat cidak nak tauk apa2 info.huhu

rara pinkmafia said...

tu mseti dorg tak tau ada yg berblog,kalau x mesti dorg block,hehehe,mcm kat sini fb chat dorg blog. =) nasib rara tak suke chat.blog pon sorook2 gak,takut kena block.

Redbloodsnow said...

hehehe...nasib baik mek pun tempat xda block memblock FB bagai :D