Para Pengikut.. :)

Wednesday, June 22, 2011

Blog aku takde pape weh!!

aku tak tau la sumber ni boleh dipercayai atau tak..
ade jugak orang nak hack blog aku yang takde ape2 ni..
menurut satu sumber, blog aku adalah dikalangan ribuan blog yang akan di hack oleh hacker..
ntah ape2 la diowang ni.. takde kerje kot..


korang nampak tak??
nak check jugak?

meh/click sini...

kalau dah juling mate nak tgok satu2.. click Ctrl + F dan taip url blog korang keh..









Owh ye, nak kredit kat Zie sebab bagitau kat readers pasal perkara ni.
Hackers yang heck!

1 comment: