Para Pengikut.. :)

Sunday, May 22, 2011

Hajat tak sampai.



Propa je tajuk entry ni kan?
Hajat sape yang tak sampai?
HAjat aku.
Hajat pasal ape?
NAk tengok Nur kamisah Kasih TheMovie weekend ni..
KEnape?
Sebab teringat dengan janji manisku kawan2..
Niatnye nak tengok movie ni bersama-sama girlfriends iaitu:
1) Si Bff FAzirah
2) Nidda
3) Asmida
4) Cik Amni

Tetapi oleh kerana 2 of them which is:
*
*
*
*
*
Nidda


dan 



Asmida

akan menghadiri sesi temuduga pada hari isnin ni, jadi kami semua sepakat untuk menangguhkan dulu hajat kami semua untuk pergi menonton Nur Kasih the Movie itu. 
Kita sebagai kawan haruslah menghormati antara satu sama lain kan..
Berkorban sikit tak pe.. hehhehehhe..
Anyway, Gud Luck for both of them tomorrow .... :)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
ape pon, layan je la entry blogger lain yang buat review pasal movie ni. :)

4 comments:

Eyra Rizal: Your MUA said...

MAKEUP CLASS ROAD TOUR!! CHOOSE UR LOCATION NOW!

http://www.facebook.com/notes/eyra-rizal/makeup-class-road-tour-all-over-malaysia-choose-your-city-now/213837531971104

Ain Atika Zailani said...

hehehhe xpe kite pon tak tgk lagi tau...huhuhuh

Khuzrin Kamarudin said...

Bahahaa... cerita Nur Kasih ni benar-benar fenomena laa...

Redbloodsnow said...

mek telah agik yunk. mun sal cita wayang..nang semua hajat tak kesampaian...why?

coz dillah tok byk songeh mun di ajak gi diat wyg. setia dgn DVD jak 24 jam...geram kmk