Para Pengikut.. :)

Monday, May 16, 2011

My cupcake VS DC cupcake



Sudah tentu la cupcake aku kalah wei..
huhuhuhuh... tapi tak pe, atleast aku cuba buat kan..
Kawan2 satu opis pun cakap not bad cuppies yang aku buat ni..
nah...nie gambar2 nya...


 yang nie belom di corak hias lagi..
FYI, aku buat cuppies vanila cheese..
kalau korang nak tau, aku buat hiasan cupcake ni gune beg plastik yang hujung nya aku gunting sikit...
nak tau bagaimana hasil nya???
*
*
*
*
*
Tadaaaaaaaaaaaaa....
Macam mane? ok tak????
hehhehehehhe
NAk close up lagi??
*
*
*
*
*
*
aku pun tak tau kenape pic ni gelap semacam..
aku teringin sangat nak buat cupcake yang sesimple DC cupcake..
diorang ni ada signature untuk cup cake mereka sendiri tau..
cer tengok..cer tengok..
*
*
*
*
*
*
*sumber gambar dari Google*

simple je kan cuppies diorang..
Icing diorang pun nampak gebu je..
NAnti aku nak g kedai bakery and carik nozzle untuk buat icing die jadik mcm tuh..
*
*
*
 DC's Red Velvet..
Look yummy kan... :)
*
*
*
Meleleh air liur ni ha.....
:)

4 comments:

Ardini Humaira said...

teringinnya dni nak wat CC.. :)

asha said...

best woooo, mintak lok.hehehe:))

mimie kamisah said...

Ardini: Buat la..senang je tuh.. pejam mate pon boleh buat.. hehheheh

mimie kamisah said...

Adeng: mun ada molah kelak mek madah kitak.. tapi kitak mesti g emart k.. :) Bila kitak akad nikah?