Para Pengikut.. :)

Tuesday, May 17, 2011

Tak Sabar.


Tak sabar ape pulak ni??
NAk kawen ke?
hahahaa..bukan la.
Aku tak sabar nak tengok "filem harus tonton 2011" ni.
NURKAMISAH oh silap..tu name penuh aku.hehhehhe
ye betul filem yang di tunggu2 NUR KASIH.
AKu bace dan dengar ramai yang kutuk Tiz Zakyah nyanyi sumbang mahram la, tak layak berlakon sebagai Nur Amina la.. HEiii!! dah nama pun pelakon kan... Kalau ko nak carik orang yang alim giler nak berlakon, mahukah mereka? dan korang pun tau kan yang cik Tiz tu pelakon dan bukannya penyanyi.. so, korang agak2 la nak komen2 die nyanyi. Kire ok ape die nyanyi sedap dan hujan tak turun. Bagi aku Tiz nyanyi ok la, telinga aku dapat terima suara die.. FYI, bukan semua pelakon leh nyanyi tau..
Tak sabar tunggu weekend ni. Nak g tengok with the girlfriends.. Bf i tak layan citer ni jauh nun di sana.
Anyway, layan kan je soundtrack filem ni ye.. i love yassin Tiz Zakyah. :)





:)
:)
:)
:)
:)
:)
:)
:)

4 comments:

Kembhoja said...

mimie

bukan ktk sorang...
kamek sama juak...
tissue sekotak dah ready dalam keta.
cuma nak embak jak...
mun kmk berani.. mun sik embak towel suci jak. hahahaha...

kelak kita sama2 lah menjiwai n menghayati ceta ya.. hehehehe

mimie kamisah said...

yalah tek kak..
dah habis ngga crita ya, sama2 lah kita molah review nya k..
kitak nangga bila kak? ney tauk dapat temu.. hehhehehhe

PutRee SeJiNjaNg said...

sob..sob..sob...xda org neman mek g ngr...laki mek sik suka ngk cita jiwang2 aih..huhuhuhu..

Kembhoja said...

kamek dah nanggar... nang sedeh la.. sepanjang perjalanan balit kmk bertangisan.. dah la ngenang dengan arwah dah satu hal..

pas ya.. tiba2 lak abang arwah call kamek.. nanyak kabar.. lalu berhenti tepi jalan n nang melepas nangis la dengan abang nya.. sian org tua ya.. dengar ajak la kamek bertangisan... hrmm