Para Pengikut.. :)

Wednesday, June 30, 2010

5S Day (SEDC)



Assalamulaikum...
selamat hari Rabu semua!!!
oleh kerana hari ini merupakan hari terakhir pada bulan Jun, maka SEDC akan mengadakan hari 5S iaitu stand for (Sapu, Susun, Sisih, Seragam dan Sentiasa Amal)
Pada hari tersebut, senaman pagi akan diadakan iaitu senam earobik plus poco2 sikit..
Jadi, pada hari ini hampir semua staff SEDC berpakaian oren ala2 penyokong Holand... :)
so, apa lagi...korang layan bahan bukti di bawah... :P
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Aku and besties yang semangat pakai bju oren!!
Psssstt.....Jirah k shawl baru... hehehehehe :)
+
+
+
+
+
+
+
+


Aku, Adeng n nana... Semangat ok..
tapi diowang nie tak nak pakai bju oren lah pulak.. :p
+
+
+
+
+
+
+

awal2 lagi dah pancet dak 2 orang nie...
hehehehehe...
me, dayang maziah n liyana..
dua2 classmate aku di GEMS
aku ngan dayang satu company..
aku ngan liyana satu kelas bahasa inggeris..
we r Gemmies!!!
+
+
+
+
+
+
 Me, baizura and agnes..
baizura adalah classmate saya time sekolah dulu..
agnes, bawa2 lah bersabar ye..biasalah tu..dugaan tempat kerja.. 
+
+
+
+
+
+
+

Semangat k staff SEDC nie.. sampai berpeluh2 dibuatnya..
guest yang dok check in kat maghareta hotel pun dok intai2 kami buat exercise..dioewang tu nak join kot.. hhehehehehehe..... :)
+
+
+

Nie antara kawan2 ku yang semangat bersenam....
love u all kawan2!!!!
:)

3 comments:

asha said...

eleh2...adeng pon da juak ,masuk dlm tok tek..hehehe..

Redbloodsnow said...

hehe..best dh jak keja kat big company kdk tok ow yunk. Psssttt...guests kat otel ya nk join senam lah juak ya

mun x, cdak skodeng mpuan kacak li nak...hahaha

mimie kamisah said...

zie, best la juak..tp yalah..workload pun "best" juak.. hehehehe..time tok jak la kmk orang tok nak melepas tekanan.. kadang2 nang ada juak guest hotel ya lalek ngga kmk orang. sampei satu tahap, kmk orang ngga ada ompuan berkemban tola jak koh... mesti nya tengah honeymoon owh.. TTeeetttttttt....hahaahahaha