Para Pengikut.. :)

Tuesday, March 16, 2010

Assalamualaikum.
bermula semalam, semua perserta GEMS akan menjalani kelas bahasa inggeris selama 10 hari.
Apa yang aku dapati, kelas bahasa inggeris ini memang menyeronokan dan byk perkara baru yang aku ketahui dan byk jugak kesilapan  yang aku baru sedari aku byk buat selama ini.
Hari ini aku berfikir, alangkah bgusnya jika cikgu sekolah aku dulu mengajar aku sebegitu rupa, mungkin sekarang aku speaking pon orang ingat aku belajar oversea. hehehehe
Tapi apa2 pon aku nak jugak ucap terima kasih kat cikgu sekolah aku dulu.
so, dalam menimba ilmu bahasa inggeris tersebut, aku sempat ambil beberapa snap je..
layan jer...

aku bajet semua orang dalam group aku nampak.. tapi hampa siot..

nie pulak si Micheal tak tgk hp aku..

nie pulak, tersengih si micheal..yang sedang menulis tu HAsma.. yang 2 orang tu lak shy n issabella..
Group2 lain..

ni lak shikeen.. entah apa yang die menungkan aku pon tak tau..

oleh kerana kiteorang punye kelas kat rooftop, harus ada pemandangan mcm nie..

itu saja untuk hari ini,
terima kasih. :)

2 comments:

Mommy Aqeel said...

salam ziarah..belajar rajin2 kak long

mimie kamisah said...

Mommy angel.. thank u.. :)