Para Pengikut.. :)

Tuesday, November 1, 2011

Damn! really want it.


ape benda yang nak sangat tu?
ni ha.....


Miracle by Lancome.
Aku tak nak yang besar. Aku nak yang miniature je.
Gagah aku browse satu-satu kat blog yang ada jual perfume ni.
Aku nak bandingkan harga dulu.
Kenape miniature?
Sebab bajet pun ciput. Kalau puas hati pakai yang miniature, baru beli yang besar punye.
serius, sangat wangi..
dah try last 2 week kat kedai perfume d airport last 2 week.
memang botol die macam bodo je kan.. tapi wangeeeeeeeeeeee...

3 comments:

alinac lover said...

huaa tingin jgkkk

Liza Razak said...

bau miracle ni mmg sedap.kalau ada duit lebih,beli botol besar trus.beli miniature takut x puas pakai :)

♥ nana i am ♥ said...

miracle memang terbaik!bau wangi sesuai sangat untuk perempuan yang wangi wangi..hehehe~! ^_^